Voorgerechten

DE GARNAALKROKETJES - 15,4€
Hand Gepelde Zeebrugse garnalen , krokant korstje, need i to say more?
(“excellent shrimps” by de Zeeuwse visgroothandel)

CARPACCIO VAN LAM – 16,5€
met créme brulée van ganzenlever en fleur de sel
(Lam uit Limousin by Benny Vermeulen)

THE EYE OF THE TIGER – 27,5€
Wilde reuze GAMBA’S, (140 gr stuk) a l’armoricaine 2 stuks

PETIT POTAGE  – 6,6€
soepje van de dag

GEBAKKEN GANZENLEVER – 25,2€
met creme van sinaasappel en peperkoek , volkorenbrioche met noten
(Ganzenlever by Nivo Finesse)

CRISPY DUCK SALAD - 14,3€
Perfecte salade van smeuïg gekonfijte eend en verse mango
(barbarie eend by VandePoel)

Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS PETIT BATEAU – 39,6€
Met de lijn gevangen zeebaars uit Frankrijk, ratatouille van zuidFranse groentjes

MELKTONGFILETS – 24,2€
Geplette Franse aardappeltjes met zure room
créme van manchego en sabayon van Troubadour-bier

KABELJAUW – 26,4 €
puree van Japanse mierikswortel, bouillabaisejus

STeaK – 31,9 €
Australische zesrib , graangevoederd (ongv 330 gr)
verse frietjes, home made mayo
(steacks by Beny Vermeulen)

LAMSCARRE – 37,4 €
Galetje van Franse aardappel, sausje met 10 jaar oude madeira

GELAKTE PATTA NEGRA VARKENSSCHOUDER – 23,2 €
Lage temperatuur gegaard, dauphine aardappel, mini artisjok en rode ui

VEGETARISCHE GERECHTJES
keilekkere vegtarische gerechtjes / menu’s volgens het ritme van de groententuin