Voorgerechten

DE GARNAALKROKETJES - 22€
Créme van rode curry , bonbon van citroen en peterselie , krokant van garnaal

RUNDSCARPACCIO.  - 16€
Black Angus Hilton beef , corfed , mayonaise van zwarte look , daikon , dashi , sesamcracker

THE EYE OF THE TIGER – 28€
Wilde reuze GAMBA’S, structuren van venkel , schuimige bisque

GEBAKKEN GANZENLEVER – 27€
Rozijnenbrood , in frambozenazijn gemarineerde wilde paddestoelen , wortel , koffie , hazelnoot en gerookte cacao
(Ganzenlever by Nivo Finesse)

CRISPY DUCK SALAD - 14,3€
Perfecte salade van smeuïg gekonfijte eend en verse mango
(barbarie eend by VandePoel)

Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS PETIT BATEAU – 39€
Met de lijn gevangen zeebaars uit Frankrijk, fris citroenig aroma van kardemom

GRIET  - 24€
Goudbruin gekorstte griet met zachte Indische vadouvan-toets

STEAK  - 32 €
Aberdeen Black Agnus , 100 dagen graan en luzernegevoederd , gemarmerd
bearnaise , pepersaus of truffeljus

LAMSCARRE – 38 €
Pyreneeën , Franse kant , met een getomateerde demi glace

GELAKTE VARKENSSCHOUDER. ( BRAS-BERKSHIRE)  – 26 €
Lage temperatuur gegaard, dauphine aardappel, mini artisjok en rode ui

VEGETARISCHE GERECHTJES
onze groenten komen waar mogelijk van kleine lokale telers en volgen het ritme van de tuin .
Als u vegetarisch wenst te eten , laat het over aan de chefs , ze zullen u aangenaam verrassen .