image

Burrata
Zaaaaaalig kaasje ui Puglia , top-aftersummer-gerechtje
Met frisse Italiaanse tomaatjes en kardemomsorbet

 

Grietfilet
met dim sum van boerenkool en lavas , gekonfijte aardappel
wasabimayonaise en groene appels

of

Jonge Eend , gebakken en gekonfijt
Gebakken eendenborst met erwtjes , girolles en Vin Jaune
Gekonfijte eendenbout met krokante eidooier , truffelroom en gepofte rijst

 

Frisse Finale
iJspastille van verjus , gebrande perzik , frisse riz condé
caviaar van druif , citruscrunch

Decouvertes , 3 gerechtjes , 37 €

Staat er iets bij wat U niet lust ? We hebben voor elk gerecht alternatieven , John stelt ze graag aan U voor
Een volledig vegetarisch menu is uiteraard beschikbaar
Heeft U enige voedsel-allergieën , vertel het ons wij doen het nodige

Deze menu’s kunnen ook steeds als TRAITEUR verzorgd worden
Met handige bereidingsfiche , geen werk in de keuken
Wel graag 24uur van tevoren seintje

Dit menu loopt van 19 Aug tot 15 Oktober