Troubadour_ 07_03_2014-12_1

Prosecco uit Trevisoo ,

U krijgt alle voorgerechtjes geserveerd als een « sharing » concept
De volgorde wordt bepaald door het ritme van de keuken
( vanaf 2 pers)

 

Voor -
Ceviche van zeebaars , fris en zomers , citrustoetsen en sooba noodles
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol
&
Lamsschouder traaggegaard , handgerolde couscous , humus van rode biet en komijn
&
Burrata met gebrande avocado , groene gazpacho , oostindische kers

Hoofd -
Mellkalf , zo mals als boter ,
met tuinbonen , gnochi en créme van doperwt
Of

Roodbaarsfilet
Spaanse bomba-rijst met calamari en zoetzure venkel
luchtige jus van garnaal
Of
Steak , Aberdeen Black Angus , 100 dagen graan & luzerne gevoederd
bEarnaise , pommes-pont-neuf en gepickelde groentjes ( +10€)

Na -
Structuurtjes van basilicum , rabarber en aardbei ,
roomijs van volle yoghurt , meringue van rozen

 

Koffie & Thee

Fascinerende wijntjes uitgekozen door onze sommeliers

Een vollledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar
dit menu loopt van 1 Juni tot 28 Juli