Troubadour 0259_1

Cava , extra brut , pont de ferro , Murcia
Heilbot & Foie Gras
De heilbot komt gerookt en gebrand , créme van foie gras
Knolselder sweet&sour , romige rode biet , daikon en jus dashi
__________

Petit Potage
Volgens het ritme der groententuin
__________

Coquilles & Scamorza
Butternutpompoen gekonfijt , accentjes van koffie , hazelnoot en zeezout
Beurre blanc van wilde vanille , flintertjes Scamorza ( gerookte kaas )

__________

Patrijsfilet
Tapenade en krokant van aardpeer , gekarameliseerde sjalot, rodekool-créme
Churros van aardappel,

Of

Ovengeroosterde Lotte ( zeeduivel )
Rissotto , enoki-paddestoelen , knolselder en violetmosterd

__________

Chocolade en …..
Panna-cotta van banaan , champignon en mascarpone
Rotsen van passievrucht en ijs van Valrhona Chocolade

 

Staat er iets bij wat U niet lust ? We hebben voor elk gerecht alternatieven , John stelt ze graag aan U voor
Een volledig vegetarisch menu is uiteraard beschikbaar
Heeft U enige voedsel-allergieën , vertel het ons wij doen het nodige

Dit menu loopt van 20 oktober tot 2 Dec

Boeiende wijnen uit de ganse wereld ( naar believen )

Bru
Taeymans koffie & thee melanges van helios

Flavors : 89 €

( gezien de sympathieke prijszetting , graag contant indien mogelijk )

vermeld bij reservatie dat U het All-In menu Flavors wil , dan kunnen wij alles voorbereiden om U nog beter te ontvangen,