Troubadour 0259_1

Cava , extra brut , pont de ferro , Murcia

Burrata , groot broertje van de mozarella
Zaaaaaalig kaasje ui Puglia , top-aftersummer-gerechtje
Met frisse Italiaanse tomaatjes en kardemomsorbet

Petit Potage
volgens het ritme van de groententuin

Zeebaars
gepofte paprika’s , gerameliseerde pijnboompitjes en ansjovissneeuw

Grietfilet
met dim sum van boerenkool en lavas , gekonfijte aardappel
wasabimayonaise en groene appels

of

Jonge Eend , gebakken en gekonfijt
Gebakken eendenborst met erwtjes , girolles en Vin Jaune
Gekonfijte eendenbout met krokante eidooier , truffelroom en gepofte rijst

Frisse Finale
Ijpastille van Verjus , gebrande perzik , frisse riz condé
caviaar van druif , citruscrunch

 

Staat er iets bij wat U niet lust ? We hebben voor elk gerecht alternatieven , John stelt ze graag aan U voor
Een volledig vegetarisch menu is uiteraard beschikbaar
Heeft U enige voedsel-allergieën , vertel het ons wij doen het nodige

Dit menu loopt van 29 Aug tot 15 Oktober

Boeiende wijnen uit de ganse wereld ( naar believen )

Bru
Taeymans koffie & thee melanges van helios

Flavors : 89 €

( gezien de sympathieke prijszetting , graag contant indien mogelijk )

vermeld bij reservatie dat U het All-In menu Flavors wil , dan kunnen wij alles voorbereiden om U nog beter te ontvangen,