Troubadour_ 07_03_2014-12_1

U krijgt alle gerechten  geserveerd als een « sharing » concept

De volgorde wordt bepaald door het ritme van de keuken
( vanaf 6 pers)

Aperitief met charcuterie uit Piemonte
&

In het vuur gebrande coquilles met spicy pompoen en kweepeer
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol
&
Licht gegaarde Makreelfilets , flinterdunne ganzenler , bouillon van snijboon en citrus
&
Créme van Pierre Robert kaas , Cevenne ui ,
champignons uit de mergelgrotten en geroosterde bloemkool

&

Filets van Tarbot , op de graat gebakken , beurre blanc saus met kalfsjus
Aardappeltaartje en savooi

&

Fazant , filet en boutje in 2 bereidingen
Zuurkool , zoal bij de Elzasser bomma’s
Fazantenjus en ambachtelijke rookworst

&

Taartje van blauwe bes ,
Syberiennebeslag met dragon
Ys van mascarpone met limoen

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 16 oktober tot 1 december

 

Koffie & Thee

Fascinerende wijntjes uitgekozen door onze sommeliers

89€ all-all-in

Een vollledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar
dit menu loopt van 16 oktober tot 1 december