Troubadour_ 07_03_2014-12_1

Prosecco uit Trevisoo ,

U krijgt alle voorgerechtjes geserveerd als een « sharing » concept
De volgorde wordt bepaald door het ritme van de keuken
( vanaf 2 pers)

Voor -
Gebrande Makreel , oosterse compote van tomaat , chips van venkel
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol
&
Gelakte varkensschouder , frisse aspergesalade met sinaas
&
Carpaccio van Wagyu met crispy salade van gekonfijte Wagyu

Hoofd -
Spaans , notengevoerd Lam , zijn jus met Mexicaanse Mole ,
asperges in beurre noisette met hazelnoot ( +6€)
Of
Gebakken Roggevleugel met rode-biet risotto ,
cioggia biet , kruidensausje en currycrackers
Of
Steak , Aberdeen Black Angus , 100 dagen graan & luzerne gevoederd
Kalfsjus met truffel , groententaartje ( + 10€)

Na -
Tarte tatin van mango , frangipane van ananas , dragon-banaanijs

Voor gezelschappen van 6 of méér , vragen we vriendelijk uw keuze te beperken tot 2 voorgerechten en 2 hoofdschotels

 

 

Koffie & Thee

Fascinerende wijntjes uitgekozen door onze sommeliers
Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 10 April tot 26 Mei