image00004

 

Burrata
Zaaaaaalig kaasje ui Puglia , top-aftersummer-gerechtje
Met frisse Italiaanse tomaatjes en kardemomsorbet

oF

Zeebaars
gepofte paprika’s , gerameliseerde pijnboompitjes en ansjovissneeuw

 

Grietfilet
met dim sum van boerenkool en lavas , gekonfijte aardappel
wasabimayonaise en groene appels

of

Jonge Eend , gebakken en gekonfijt
Gebakken eendenborst met erwtjes , girolles en Vin Jaune
Gekonfijte eendenbout met krokante eidooier , truffelroom en gepofte rijst,

 

Of

Aberdeen black Agnus , Ribeye , 100 dagen graan en luzernegevoederd

met frtietjes en saus van truffel   ( + 10€)

 

Lunch 26€

Maar een uurtje tijd  ?  geen probleem , laat het ons weten , wij doen het nodige !!
Parking in de Walemstraat mits kleine betaling ( parking Albert Heyn )