image00005

Grand Tasting

49€

U krijgt alle voorgerechtjes geserveerd als een « sharing » concept
De volgorde wordt bepaald door het ritme van de keuken
( vanaf 2 pers)

 

Voor -
In het vuur gebrande coquilles met spicy pompoen en kweepeer
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol
&
Licht gegaarde Makreelfilets , flinterdunne ganzenler , bouillon van snijboon en citrus
&
Créme van Pierre Robert kaas , Cevenne ui ,
champignons uit de mergelgrotten en geroosterde bloemkool

 

Hoofd -
Filets van Tarbot , op de graat gebakken , beurre blanc saus met kalfsjus
Aardappeltaartje en savooi

Of

Fazant , filet en boutje in 2 bereidingen
Zuurkool , zoal bij de Elzasser bomma’s
Fazantenjus en ambachtelijke rookworst

Of

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( TOP !! )
Geroosterde knolselder , beurre noisette met gepofte look , fondant van polders ( +10€)

Na -
Taartje van blauwe bes ,
Syberiennebeslag met dragon
Ys van mascarpone met limoen

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 16 oktober tot 1 december