image00005

Burrata , groot broertje van de mozarella
Zaaaaaalig kaasje ui Puglia , top-aftersummer-gerechtje
Met frisse Italiaanse tomaatjes en kardemomsorbet

Petit Potage
volgens het ritme van de groententuin

Zeebaars
gepofte paprika’s , gerameliseerde pijnboompitjes en ansjovissneeuw

Grietfilet
met dim sum van boerenkool en lavas , gekonfijte aardappel
wasabimayonaise en groene appels

of

Jonge Eend , gebakken en gekonfijt
Gebakken eendenborst met erwtjes , girolles en Vin Jaune
Gekonfijte eendenbout met krokante eidooier , truffelroom en gepofte rijst

Frisse Finale
iJspastille van verjus , gebrande perzik , frisse riz condé
caviaar van druif , citruscrunch

Sensations , 5 gerechtjes  , 54 €

Staat er iets bij wat U niet lust ? We hebben voor elk gerecht alternatieven , John stelt ze graag aan U voor
Een volledig vegetarisch menu is uiteraard beschikbaar
Heeft U enige voedsel-allergieën , vertel het ons wij doen het nodige

Dit menu loopt van 29 Aug tot 15 Oktober

Deze menu’s kunnen ook steeds als TRAITEUR verzorgd worden
Met handige bereidingsfiche , geen werk in de keuken
Wel graag 24uur van tevoren seintje