EF37B19C-3E72-400D-99F3-91377F7F659A

Tasting

49€

U krijgt alle voorgerechtjes geserveerd als een « sharing » concept
De volgorde wordt bepaald door het ritme van de keuken
( vanaf 2 pers)

 

Voor -
Tataki van Tonijn met Daikon, op krokante pizza van humus
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze , de beste garnaalkroketjes in hééééééééél de wereld
&
Gebraden kwartel gevuld met ganzenlever op wintergroentjes
&
Spruitjes , gebakken met vadouvan , créme van oude beemsterkaas en aardappel

 

Hoofd -
Hertenrugfilet , gieser Wildeman peertjes en ongeloofelijk intense jus met peperkoek en appelsiroop ( +4€)

Of

Kabeljauwfilet , op het vel gebakken , aardpeer , schorseneer en kreeftenmousseline

Of

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland , TOP !! )
Geroosterde knolselder , beurre noisette met gepofte look , fondant van polders ( +14€)

Na -
Tarte tatin met kaneel , ijs van gekarnde hoeveboter en rode biet

 

Dit menu is ook All-In verkrijgbaar aan 89€
( gelieve dit bij reservatie te vermelden  )
Prosecco of Gin Tonic , boeiende wijnen , bru en koffie inbegrepen

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 4 december tot 26 Januari