D5E3ED68-AC77-4D70-B8E7-0F9468B8B8DD

Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert )

Voor -

Brandade van kabeljauw , grookte paling  , creme d’Alsace

Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze , de beste garnaalkroketjes in hééééééééél de wereld ( + 6 €)

Vacherin Mont d’Or met knisperig witlof  en gecarameliseerde walnoot

Gestoofde Iberico Lamsbout
Indische Curry , kweepeer en aigre-doux van groentjes

 

Hoofd -

Op lage temperatuur gbraden botermalse kalfsschouder , krokante kalfszwezerik
duxelles van champignon , creme van topinambour

Roggevleugel , gefileerd en gebakken
zwoel sausje van gerijpte vermouth , vongole en scheermesschelpen

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland )
Dit is een uitzonderlijk stukje rund
Hasselback potatoe & taartje van Ui en Chorizo (+14€)

 

Happy Endings

Pinda-banaan-passievrucht
compote van banaan , pida crumble , roomijs van passie vrucht

La Grande Dame Blanche ( +4€)

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar

Max 8 personen voor dit menu , grotere gezelschappen gelieve ons even te contacteren
Menu loopt van 14 Dec tot 26 Jan