image00001

Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert )

Voor -
Ceviche van zeebaars , fris en zomers , citrustoetsen en sooba noodles

Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol ( + 6 €)

Lamsschouder traaggegaard , handgerolde couscous , humus van rode biet en komijn

Burrata met gebrande avocado , groene gazpacho , oostindische kers
Hoofd -
Mellkalf , zo mals als boter ,
met tuinbonen , gnochi en créme van doperwt

 

Roodbaarsfilet
Spaanse bomba-rijst met calamari en zoetzure venkel
luchtige jus van garnaal

 

Steak , Aberdeen Black Angus , 100 dagen graan & luzerne gevoederd
béarnaise , pommes-pont-neuf en gepickelde groentjes ( +10€)
Happy Ending
Structuurtjes van basilicum , rabarber en aardbei ,
roomijs van volle yoghurt , meringue van rozen

De Grande Dame Blanche  ( +4€)

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 2 Juni tot 28 Juli