image00001

Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert )

Voor

In het vuur gebrande coquilles met spicy pompoen en kweepeer
Of
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol ( + 6 € )
of
Licht gegaarde Makreelfilets , flinterdunne ganzenler , bouillon van snijboon en citrus
Of
Créme van Pierre Robert kaas , Cevenne ui ,
champignons uit de mergelgrotten en geroosterde bloemkool

Hoofd

Filets van Tarbot , op de graat gebakken , beurre blanc saus met kalfsjus
Aardappeltaartje en savooi  ( + 4 €)

Of

Fazant , filet en boutje in 2 bereidingen
Zuurkool , zoal bij de Elzasser bomma’s
Fazantenjus en ambachtelijke rookworst

Of

Entrecote van Baskische Txogitsu runderen , beurre noisette met gepofte look
geroosterde knolselder en fondant van polders ( + 10 €)

Happy Endings

Taartje van blauwe bes
Syberiennebeslag met dragon
Ys van Mascarpone en limoen

of

La Grande Dame Blanche ( +4€)

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 21 Augustus tot 29 September