image00001

Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert )

 

Voor -
Rilette van Duroc varken met warm gelakt buikspek
&
Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol ( +6€)
&
Kempense geitenkaas met lokaal opgelegde bietjes , fris en vrolijk
&
Bouchot mosseltjes “Asian style “ , geraffineerd en Mysterieus

 

Hoofd -
Pladijsfilets , crispy gebakken , beurre noisette , pastinaak met hazelnoot

Of

Eendenborstfilet
Korstje van quinoa , macadamia en citrus ,
Boterpompoen en eendenjus met staartpeper uit Indonesië (+5 €)

Of

Steak , Aberdeen Black Angus , 100 dagen graan & luzerne gevoederd
bEarnaise , pommes-pont-neuf en gepickelde groentjes  ( +10€)

Na -
Peer , zacht roomijs met frisse gembertoets , structuren van zoete wortel

Of

La Grande Dame Blanche ( +4€)

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 21 Augustus tot 29 September