D5E3ED68-AC77-4D70-B8E7-0F9468B8B8DD

Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert )

Voor -
Tataki van Tonijn met Daikon, op krokante pizza van humus

Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze , de beste garnaalkroketjes in hééééééééél de wereld ( + 6 €)

Gebraden kwartel gevuld met ganzenlever op wintergroentjes

Spruitjes , gebakken met vadouvan , créme van oude beemsterkaas en aardappel

 

Hoofd -
Hertenrugfilet , gieser Wildeman peertjes en ongeloofelijk intense jus met peperkoek en appelsiroop ( +4€)

Kabeljauwfilet , op het vel gebakken , aardpeer , schorseneer en kreeftenmousseline

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland , TOP !! )
Geroosterde knolselder , beurre noisette met gepofte look , fondant van polders ( +14€)

 

Happy Endings

Taartje van blauwe bes
Syberiennebeslag met dragon
Ys van Mascarpone en limoen

of

La Grande Dame Blanche ( +4€)
Vanaf 8 personen vragen wij U vriendelijk vooraf contact op te nemen

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar
Menu loopt van 14 Dec tot 26 Jan