image00001

De wandeling door de kaart , 37€
( voor, hoofd en dessert )

Voor -
Zalm , mi cuit , een aardappeltartaar met zure room en bieslook
Miso dressing en fris gemarineerde koolrabi

Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze. , rijk en vol ( + 7€)

Open truffelravioli met « pulled pork «  van varkenswang

Tartaar van Simmenthal rund en oester ,
frisse groene scheutjes
Mayonaise van zwarte look en krokantje van nori

Hoofd -
Eendenborst uit de Landes , ovengeroosterd
Compote van cumquats en bloedappelsien , gebakken knolselder
Of
Op het vel gebakken zeebaars
Structuren van venkel , wortel en artisjok
Sausje van parmezaan en ansjovis (+ 3€)
Of
Steak , Aberdeen Black Angus , 100 dagen graan & luzerne gevoederd
Kalfsjus met truffel , groententaartje ( + 10€)

Na -
Chibouste van chocola en framboos , olijfoliecrumble , zeezoutkoekje
Of
De Ultieme Dame Blanche (+4€)

Voor gezelschappen van 6 of méér , vragen we vriendelijk uw keuze te beperken tot 2 voorgerechten en 2 hoofdschotels

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar