Where to find us

And more

Ontsnap aan de drukte, want onze restaurantreserveringen vliegen de deur uit! We raden je ten zeerste aan om snel te boeken, zodat je niet teleurgesteld wordt.

Verder staan we ook paraat voor Troubadourthuis, onze exclusieve traiteurervaring met een Michelin-waardige touch…

Je vindt ons hier:

Adres: Driekoningenstraat 72 2600 Berchem

Vragen? Stuur een e-mail naar info@detroubadour.be of bel voor meer informatie naar 0471 79 28 95 (gelieve niet te bellen voor reserveringen).

Een warme omhelzing,

Het Team van Troubadour

Openingstijden:

  • Donderdag: 19:00 – 00:00
  • Vrijdag: 19:00 – 00:00
  • Zaterdag: 19:00 – 00:00

ONZE ZEER INTERESSANTE NIEUWSBRIEF…
LEKKERE PLEKJES IN ANTWERPEN, TOFFE RECEPTEN EN GIVE-AWAYS…

Meet Our Team

Bas

Bas

De Chef

Een chef met Hollandse roots, na een traject van sterrenzaken in Nederland is hij uiteindelijk beland in Antwerpen, sous-chef in het Dox café en daarna chef in Roji waar hij zich verdiept heeft in de verfijnde oosterse keuken.
Ik noem hem altijd “a sucker for sauces “, want die zijn echt adembenemend . !! Thanks Bas, ook om zone fijn mens te zijn !!

Johan

Johan

Onze Alleskunner

Is onze onmisbare duizendpoot in de keuken, hij schilt met evenveel gemak een bussel asperges of honderd als hij een achterkwartier versnijd. Als alles netjes op z’n plaats en geordend in de keuken is dan zit Johan daar achter.
De restaurantsector was een late roeping, maar wel de juiste. Thanks Johan !!

Kelsey

Kelsey

Zaalverantwoordelijke

Er zijn geen woorden om de dynamiek van Kelsey te omschrijven als zij de zaal aanstuurt, in onze middens noemen wij dat een “klassebak “ … intuïtief, intelligent, welbespraakt, ze is het allemaal in één stralende verschijning .

Jelle

Jelle

Sous-Chef

Het aantal sterren en twee sterren zaken waar Jelle gewerkt heeft zijn niet op 1, laat staan 2 handen te tellen, een prachtvrouw en dito kind hebben hem een andere richting doen inslaan maar hij komt zich bij ons nog graag uitleven in de fine dining experience.

John

John

Wat die mens zijn functieomschrijving is, is eigenlijk vrij onduidelijk, maar er is niemand in de wijde omtrek van Antwerpen met zo’n groot hart voor zijn gasten en dat zal je merken

nl_BENederlands (België)