ONZE ZEER INTERESSANTE NIEUWSBRIEF…
LEKKERE PLEKJES IN ANTWERPEN, TOFFE RECEPTEN EN GIVE-AWAYS…

Bas
Een chef met Hollandse roots, na een traject van sterrenzaken in Nederland is hij uiteindelijk beland in Antwerpen, sous-chef in het Dox café en daarna chef in Roji waar hij zich verdiept heeft in de verfijnde oosterse keuken.
Ik noem hem altijd “a sucker for sauces “, want die zijn echt adembenemend . !! Thanks Bas, ook om zone fijn mens te zijn !!

Johan
Is onze onmisbare duizendpoot in de keuken, hij schilt met evenveel gemak een bussel asperges of honderd als hij een achterkwartier versnijd. Als alles netjes op z’n plaats en geordend in de keuken is dan zit Johan daar achter.
De restaurantsector was een late roeping, maar wel de juiste. Thanks Johan !!

Kelsey
Er zijn geen woorden om de dynamiek van Kelsey te omschrijven als zij de zaal aanstuurt, in onze middens noemen wij dat een “klassebak “ … intuïtief, intelligent, welbespraakt, ze is het allemaal in één stralende verschijning .

Jelle
Het aantal sterren en twee sterren zaken waar Jelle gewerkt heeft zijn niet op 1, laat staan 2 handen te tellen, een prachtvrouw en dito kind hebben hem een andere richting doen inslaan maar hij komt zich bij ons nog graag uitleven in de fine dining experience.

John
Wat die mens zijn functieomschrijving is, is eigenlijk vrij onduidelijk, maar er is niemand in de wijde omtrek van Antwerpen met zo’n groot hart voor zijn gasten en dat zal je merken