Beste gewaardeerde klanten en vrienden,

Na een ongelofelijke reis van drie decennia delen we met gemengde gevoelens het nieuws van de sluiting van de Troubadour .

 Deze beslissing is het gevolg van onvoorziene gezondheidsuitdagingen waarmee onze geliefde eigenaar, John Verbeeck , wordt geconfronteerd en die nu toegewijde tijd nodig heeft voor herstel.

Gedurende de afgelopen 30 jaar is de Troubadour meer geweest dan alleen een eetgelegenheid; het is een plek geweest van gedeeld gelach, gekoesterde vieringen en het creëren van blijvende herinneringen. We zijn enorm dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun en het patronaat dat jullie ons gedurende deze opmerkelijke reis hebben gegeven.

Het is niet eenvoudig om afscheid te nemen van iets dat zo dierbaar is voor onze harten, maar we geloven in de kracht van hoop en de belofte van een betere toekomst. Hoewel dit hoofdstuk wordt afgesloten, kijken we uit naar de mogelijkheden die voor ons liggen. John is toegewijd aan het prioriteren van zijn gezondheid en welzijn gedurende deze tijd, en we vertrouwen erop dat, met het verstrijken van de tijd, herstel zal plaatsvinden.

We spreiden onze diepste dank uit naar ieder van jullie – onze trouwe klanten, toegewijde medewerkers en gekoesterde vrienden – voor jullie bijdrage aan het rijke tapijt van herinneringen dat doorheen de Troubadour loopt  . Jullie aanwezigheid is de drijvende kracht geweest achter ons succes, en daarvoor zijn we eeuwig dankbaar.

Terwijl we onze laatste buiging maken, nodigen we jullie uit om terug te denken aan de prachtige momenten die binnen deze muren zijn gedeeld. We moedigen jullie aan om de geest van de Troubadour met je mee te dragen, en wie weet wat de toekomst in petto heeft? Misschien, op een dag, zal er een nieuw begin zijn, een fris avontuur of een opleving van de culinaire magie die ons etablissement heeft gedefinieerd.

Tot slot uiten we onze diepste waardering voor jullie steun en begrip gedurende deze bitterzoete tijd. We zijn voor altijd dankbaar voor de liefde die jullie ons hebben getoond, en we koesteren de hoop dat onze paden elkaar in de toekomst opnieuw zullen kruisen.

Met oprechte dank en warme groeten,

De Troubadour Familie

John Verbeeck 

en_GBEnglish (UK)