Best of Belgium , BEEFPARTY De Playlist voor vanavond is op en top Belgische ambiance !!!

Je vindt hem op Spotify bij de Troubadourthuis collectie . 

Zoek : “ TroubaBelgium “  of klik op de QR code hier Boven  

 

 

 

Filmpjes over het dresseren van de borden op instagram/johntroubadour en op de facebookpagina van John

Ovens verschillen , kijk altijd uw vis/vleesjes na als ze uit de oven komen . 

Broodjes afbakken 4 min op 180°  . 

Onze nieuwe plastic potjes MOGEN in de microgolf (doch niets erin laten “koken” )

Haal deksels van aluminium bakjes alvorens ze in de oven te zetten

Entrecote   ( M ) niet in de frigo zetten ( tenzij uw menu voor morgen is uiteraard )

 

 

 

Rundstartaar , prinsessenboontjes en créme van Foie Gras  

Verpakking : A. +. B. +. C. +. D.  

Bereiding :    

Meng rundstartaar  ( A ) met garnituur/saus ( B ) , roer 2  minuutjes flink door  

Dresseer tartaar op het bord , salade van prinsessenboontjes ( D ) er op 

Trek een streep van foie gras créme ( C ) op het bord ernaast

 

 

 

Tomattensoep zongder ballekes 

Verpakking :  E. +. F. +. G. +. H. 

Bereiding :  Leg burrata-roomkaas ( E )  in een klein diep bord . Werk af met radijs (G ) en cress ( H ) .

Giet tomatenbouillon ( E ) er KOUD rond .

 

 

Sole Normande met “fleuronske”

Verpakking :   I. +. J. +. K. +. L. 

Bereiding : Tongfilets ( i ). 12 min in de oven 

Warm prei in Chablisausje ( J ) minuutje op in de microgolf ( effe voelen of het warm is )

Garnaaltjes ( K ) en “Fleuronske “ ( L ) worden koud geserveerd

 

 

 

Entrecote van Limburgse Black Angus , distelzwam en witlof 

Verpakking :   M. +. N. +. O. + P. +. Q. 

Bereiding :  oven op 180°

Aardappeltjes ( P ) , distelzwammen (N ) en mini-witlof ( O ). 11 min in de oven 

Entrecote ( M ) 9 min in de oven ( voor saignant ) 

Dubbel getrokken kalfsjus – saus  ( Q ) eventjes in de microgolf

 

 

 

Chocomousse met rabarber 

Verpakking :  R 

Xxx

John