Lunch , all in 49€

Tartaar van Piemontees rund , roomijs van truffel , ricotta

Of

De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld ( +9 €)

 

Hoofd –

In Lardo di Colonatta gebakken tongfilets , spinazie met hazelnoot en dashi

of

Filet van jonge eend met jus van sinaas en gember
Geconfijtte eendenbout , pompoen , mais

of

Entrecote van 12 jaar oud Txogitxu Rund uit Baskenland ( spreek uit tsogitsoe 😉
Sausje van rioja en Patatas Bravas  ( + 14€)

 

Happy Ending

Wentelteef van brioche , ijs van mascarpone , pistache , braambes en créme fraiche

of

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4€)

Wijntjes zorgvuldig uitgekozen door onze sommelier
Bru
Taeymans koffie

 

49€

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt van 2 September tot 5 Oktober