Lunch All In

Voor –

Salade van Asperges , gemarineerde zalm , wortel , frisse geitenyoghurt en pistache

 

Hoofd –

Lamszadel
Asperges , aardappelmousseline met daslook , tuinbonen
Lamsjus en Vietnamese Nem van Lamsschouder
of
Roodbaarsfilet
Créme van doperwtjes , Lamsoor en Romige strandkrabbenjus
of

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland )
Dit is een uitzonderlijk stukje rund
Hasselback potatoe & taartje van Ui en Chorizo (+14€)

 

Happy Endings

Gekonfijte abrikozen
Ijs met rabarber en roze peper
Basilicum & Limoen

 

Met inbegrip van Frivole wijntjes Uitgekozen door onze sommelier
Bru
Koffie & Thee

49€

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar

Max 8 personen voor dit menu , grotere gezelschappen gelieve ons even te contacteren
Menu loopt van 24 April tot 25 Mei

Op Zaterdagmiddag wordt deze Lunch vervangen door « Vue sur Mer «