Tasting

U krijgt alle voorgerechtjen geserveerd in een sharing concept

Zeebaars , asperges , avocado en pompelmoes

Griekse Feta , jus van komkommer , vijgen en yoghurt

Pimped Vitello Tonato

De beste Garnaalkroketjes in de Hééééééle Wereld

 

Hoofd –

Poulet Noir , Girollen en witte Kalfortse Asperges

of

Tarbotfilet , jonge wortel , limoenblad , Thaïse rijst en zachte gember

of

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland )
Dit is een uitzonderlijk stukje rund
Patatas Bravas & taartje van Ui en Chorizo (+14€)

 

Happy Endings

Geconfijte witte perzik , limoencremeux en amandelmelkijs

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4€)

49€

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt Van 28 Mei tot 29 Juni