Tasting                         49

U krijgt àlle voorgerechten geserveerd in een sharing concept

Traaggegaard buikspek , krokant gelakt ,
kweepeerr uit de tuin van vader Soenen en aigre doux van pompoen

of

De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld  +9

of

Wintersalade van gepofte koolraap en rode biet , dashie bolter en krokante spelt !! ( Umami )

of

Gemarineerde coquilles op fris slaatje van Noorzeekrab en scharrelei

 

Hoofd –

Kabeljauwhaasje , zacht gebakken , met winterpostelein , topinambour en intense jus van gerookte paling

of

Le Steak , ongletstuk van Schots rund , kalfsjus
Kropsla met ansjovisdressing , verse frietjes

of

Gebraden Hertenrugfilet , Kastanjegnocchi , boerenkool
En tapenade van bospaddestoelen +14

Happy Endings

Ijs van champagne met cassis , banketbakkersroom en bitterkoekjes

of

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4 )

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt van 3 Dec tot 15 Januari

Voor gezelschappen groter dan 8 personen vragen we vriendelijk om eerst contact op te nemen met het restaurant