Tasting

U krijgt alle voorgerechtjen geserveerd in een sharing concept

Makreel , rilette op toast , gemarineerde makreel , granny smith , pickels ijs

Risotto al Funghi met truffel ,
Eringy paddenstoelen , Barilotto kaas en eekhoorntjesbrood

Lomo Galegga uit Baskenland
gezouten en gedroogde rundsentrecote ( Top ! )

De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld

 

Hoofd –

Gebaaken filet van Rog , romige zachte zuurkool , sauce dijonaise en krokant spek

of

Filet Pur van Black Angus , sauce stroganoff

Upgrade mijn Filet pure naar Rossini ( met gebakken ganzenlever )   + 11

of

Hazenrugfilet , spruitjes , rode kool en beuling
pommes fondant en sauce riche      +14

 

Happy Endings

Chocolade , gember , wortel , bavarois van witte chocola , gemberijs , jus en espuma van wortel

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4€)

49€

(All-in 89 € , apero , boeiende wijnen geselecteerd door onze sommelier , Bru , koffie ) ,)

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt van 15 Oktober tot 30 November