
Tasting 49
U krijgt àlle voorgerechten geserveerd in een sharing concept
Traaggegaard buikspek , krokant gelakt ,
kweepeerr uit de tuin van vader Soenen en aigre doux van pompoen
of
De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld +9
of
Wintersalade van gepofte koolraap en rode biet , dashie bolter en krokante spelt !! ( Umami )
of
Gemarineerde coquilles op fris slaatje van Noorzeekrab en scharrelei
Hoofd –
Kabeljauwhaasje , zacht gebakken , met winterpostelein , topinambour en intense jus van gerookte paling
of
Le Steak , ongletstuk van Schots rund , kalfsjus
Kropsla met ansjovisdressing , verse frietjes
of
Gebraden Hertenrugfilet , Kastanjegnocchi , boerenkool
En tapenade van bospaddestoelen +14
Happy Endings
Ijs van champagne met cassis , banketbakkersroom en bitterkoekjes
of
De Dame Blache der Dame Blanchen ( +4 )
Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar
Menu loopt van 3 Dec tot 15 Januari
Voor gezelschappen groter dan 8 personen vragen we vriendelijk om eerst contact op te nemen met het restaurant