Tasting                         49

U krijgt àlle voorgerechten geserveerd in een sharing concept

Traaggegaard buikspek , krokant gelakt ,
kweepeerr uit de tuin van vader Soenen en aigre doux van pompoen
&
De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld
&
Winter salade van gepofte koolraap en rode biet , dashie bolter en krokante spelt !! ( Umami )
&
Gemarineerde coquilles op fris slaatje van Noorzeekrab en scharrelei

 

Hoofd –

Kabeljauwhaasje , zacht gebakken , met winterpostelein , topinambour en intense jus van gerookte paling

of

Le Steak , ongletstuk van Schots rund , kalfsjus
Kropsla met ansjovisdressing , verse frietjes

of

Gebraden Hertenrugfilet , Kastanjegnocchi , boerenkool
En tapenade van bospaddestoelen +14

Happy Endings

Ijs van champagne met cassis , banketbakkersroom en bitterkoekjes

of

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4 )

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt van 3 Dec tot 18Januari

Voor gezelschappen groter dan 8 personen vragen we vriendelijk om eerst contact op te nemen met het restaurant

 

Tasting ( 21 Jan tot 29 Feb )

voorgerechten ( sharing )

Aziatische zalm gemarineerd in rode biet , ponzudressing , gepickelde komkommer
&
Spruitjes , à denté , met créme van epoisses , sweet &sour beukenzwam , aardappelkrokantje
&
Traaggegaarde varkensschouder van Pata Negra , appelsiroop en ciderazijn
&
De beste garnaalkroketjes in de héééééééééééle wereld

Hoofd

Zeebaars , room van Noilly Prat , scheermesschelpen , mosseltjes en palourdes
of
Parelhoen met witloof en girolles , ganzenlever on the side met cacao
of
Entrecote van Txogitxu rund uit Baskenland , slaatje , Choronsaus , frietjes    +14

Happy Endings 

Rijst geconfijt met jasmijn , mango , ijs met groene curry
of
De Dame Blache der Dame Blaanchen ……. ( +4 )

49