Tasting

U krijgt alle voorgerechtjen geserveerd in een sharing concept

Charcuterie uit Baskenland ( Top ! ) met créme van kippenlever en peer

Geitenkaas uit de Kempen met gekonfijte bietjes

Franse Bouchot Mosseltjes , asian style

De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld

 

Hoofd –

Pladijs gebakken in persilladekorst
met gepofte aubergines , zongerijpte tomaat , schuimig Rieslingsausje met basilicumolie

of

Picanha Steak van Black Angus Runderen , gebakken in boter
Gegrilde artisjok , bordelaise saus en frisse aardappelsalade

of

Filet van zomerhert  met spitskool en distelzwam
Beuling uit Mortsel en bruine boter met Japanse azijn  ( + 14€)

 

Happy Endings

Aardbeien met intense Chocoladesorbet , Brusselse wafel met aardbei en créme fraiche

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4€)

49€

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt Van 2 tot 27 Juli