Wandeling door de kaart , 37€

( voor , hoofd en dessert

Voor –

Verse Pulpo ( inktvis ) , traaggegaarde , botermalse mediterrane héérlijkheid
Salade van broccoli , pesto en citroentoets

Garnaalkroketjes , van Zeebrugse grijze , de beste garnaalkroketjes in hééééééééél de wereld ( + 6 € )

Gelakte aubergine «  Nobu Style «  , miso , sesam en nori

De Caesar-Salad revisited , pulet noir kipjes , salade Romaine , ansjovis , Parmezaan

 

Hoofd –

Patta Negra uit Andalusië
schouderstuk van de half wilde Iberico varkens
Kalfsjus gemonteerd met olijfolie uit de Priorat , zwarte olijf & rozemarijn

Dorade Royale
Courgettes en venkel , bouillabaisse
zwoele zuiderse aroma’s , vakantie in een bordje

 

Entrecote van Baskische Txogitxu runderen ( 14 jaar oud , Baskenland )
Dit is een uitzonderlijk stukje rund
Hasselback potatoe & taartje van Ui en Chorizo (+14€)

 

Happy Endings

Jasmijn , Mango , Limoen
jasmijnrijst , geconfijtte mango , vanille
ijs van limoenblad en groene curry

La Grande Dame Blanche ( +4€)

Een volledig vegetarische variant is uiteraard beschikbaar

Max 8 personen voor dit menu , grotere gezelschappen gelieve ons even te contacteren
Menu loopt van 12 Maart tot 20 April