De wandeling door de kaart
( voor , hoofd en dessert ) 37€

 

voor

Makreel , rilette op toast , gemarineerde makreel , granny smith , pickels ijs

Risotto al Funghi met truffel ,
Eringy paddenstoelen , Barilotto kaas en eekhoorntjesbrood

Lomo Galegga uit Baskenland
gezouten en gedroogde rundsentrecote ( Top ! )

De beste Garnaalkroketjes in de hééééééééle wereld  +9

 

Hoofd –

Gebaaken filet van Rog , romige zachte zuurkool , sauce dijonaise en krokant spek

of

Filet Pur van Black Angus , sauce stroganoff

Upgrade mijn Filet pure naar Rossini ( met gebakken ganzenlever )   + 11

of

Hazenrugfilet , spruitjes , rode kool en beuling
pommes fondant en sauce riche      +14

 

Happy Endings

Chocolade , gember , wortel , bavarois van witte chocola , gemberijs , jus en espuma van wortel

De Dame Blache der Dame Blanchen  ( +4€)

 

 

Een volledig vegetarische variant is uiteraard verkrijgbaar

Menu loopt van 15 Oktober tot 30 November

Voor gezelschappen groter dan 8 personen vragen we vriendelijk om eerst contact op te nemen met het restaurant