Troubadour is gezellig zich chef voelen fun geen zorgen creativiteit
De Fine Dining Box.
“ Winter is Coming “
( verkrijgbaar van 16 Nov tot 17 December )
.
Chawanmushi van truffel en kastanjechampignons met geroookte eend
( chawanmushi is een flan met hartige ingrediënten uit de Japanse keuken )
.
Creme van geroosterde bloemkool met tartaar van gerookte zalm
.
Ravioli met pompoen , salieboter , sweet&sour-venkel en gerijpte Pecorino
.
Everzwijnenfilet Grand Veneur
Salardaise van aardappeltjes gegaard in eendenvet
geroosterde franse sjalot en boerenwortel
.
Gebakje van appel en zwarte bessen .
59
Onze Take-Away formule: TroubadourThuis
Uniek samengestelde ‘Fine Dining’ boxen waarmee je in no-time een écht Troubadour Diner op tafel zet.
Met een handig stappenplan met foto’s, laat ons het voorbereidend werk doen en dresseer de gerechtjes thuis als een CHEF!
Bestel ten laatste donderdag 13u voor het weekend
afhalen ,
vrijdag (van 17u tot 18u30)
zaterdag (van 17u tot 18u30)
en zondag (van 11u tot 12u)
59€/pers
.
In de periode van Kerst en Oudejaar is er enkel Take Away op 24 Dec , 25 Dec en 31 Dec , je vindt het menu bij Traiteur Feestdagen
- TAKE-AWAY MENU€ 59,-